Starter pentru fermentare muraturi, bio, 2x 5g, Nat-ali

SKU: 3176800001725

23,82 lei

Plata si livrarea

Produsele se livreaza cu Fan Courier, Sameday, DPD, GLS sau Urgent Cargus in termen de 24-48 de ore lucratoare de la confirmarea comenzii. 

NU livram cu Posta Romana.

Plata se face in momentul in care primiti coletul (ramburs) sau online cu cardul prin iPay BT de la Banca Transilvania.

Costurile transportului sunt:

  • 19 Lei pentru comenzi de pana in 300.00 Lei, in toata Romania. Peste acest prag, livrarea va fi gratuita.

Nu ezitati sa ne contactati daca aveti nelamuriri.

Livrarea coletelor in strainatate (UE) se face cu DPD, costul variind de la tara la tara. Va rugam sa ne contactati pentru a va putea oferi o cotatie exacta a costului livrarii daca sunteti dintr-o tara UE si doriti sa cumparati produse de la noi.

Retur in 14 zile

Consumatorul are dreptul sa notifice comerciantul telefonic sau pe email ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Cheltuielile de transport, doar prin curierat fara posta, ocazionate de returnarea produselor cad in sarcina clientului, exceptie facand returnarea pe motiv de conformitate (produs defect, ambalaj spart, etc).

Contravaloarea produselor returnate se va face in termen de maxim 31 de zile de la primirea produselor in depozitul nostru si inspectarea acestora.

Modalitatea de plata este prin transfer bancar in contul bancar al clientului.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Detalii despre produs

Starter pentru fermentare muraturi, bio, 2x 5g, Nat-ali

Lactofermentarea este o metoda ancestrala si naturala de conservare a alimentelor care pastreaza vitaminele si nutrientii alimentelor si imbunatateste digestibilitatea acestora. Cultura de fermenti NATALI isi propune sa ofere cele mai bune tulpini necesare si astfel sa permita o lactofermentare accelerata. Garanteaza acidificarea rapida a mediului si previne dezvoltarea gusturilor, germenilor si mirosurilor neplacute.

5g (continutul unui plic) = pentru 2 kg de legume

Ingrediente: Dextroza de porumb*, fermenti lactici.
*din agricultura ecologica

Mod de preparare: 

Folositi ustensilele foarte curate si lucrati intr-un mediu curat si sanatos.

Saramura: Se toarna 1 doza intr-un bol si se adauga 800 ml de apa la temperatura camerei. Intr-un alt castron, amestecati 60 g de sare de mare cu 1 l de apa calda. Se lasa sa se odihneasca 10 minute la temperatura camerei apoi se amesteca cele 2 boluri.

Legume: Spalati legumele proaspete, curatati-le de coaja apoi taiati-le fin sau radeti-le. Se pun in borcane curate de fermentare apoi se impacheteaza astfel incat sa aiba cat mai putin aer.

Fermentare: Se toarna aproximativ 90 ml de saramura pentru 100 g de legume puse in borcan (apa trebuie sa ajunga la max 2 cm de varful borcanului). Inchis ermetic. Se lasa la fermentat cel putin 7 zile la temperatura camerei.

Dupa deschidere, inchideti borcanul ermetic. A se pastra la frigider maxim 1 luna. Utilizati intotdeauna o ustensila curata pentru a scoate legumele.

Valori nutritionale per 100g:
Energie: 1530 kj / 360 kcal
Grasimi: <0.5g din care saturate <0.1g
Carbohidrati: 90g din care zaharuri 90g
Proteine: <0.5g
Saruri: <0.01g

Conditii de pastrare: A se pastra departe de caldura si lumina. Pentru o eficienta optima, pastrati de preferinta fermentii in frigider.

Produs certificat ecologic.

Gramaj: 2x 5g

Produs in Franta

Informatii Suplimentare:

Brand

Nat-ali

Recenzii

0 reviews
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Starter pentru fermentare muraturi, bio, 2x 5g, Nat-ali”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *