Pasta miso rosie, cremoasa, bio, 250g, Aromandise
-fabricat in Japonia-
Un aliment esential in bucataria japoneza, Miso este un superaliment obtinut din orez printr-o fermentatie traditionala dubla.
Pasta miso rosie este ideala pentru garnitura de sosuri, cartofi prajiti, legume, risotto sau chiar carne! Gustul sau foarte pronuntat de umami si textura sa cremoasa sunt ideale pentru a adauga o aroma sanatoasa mâncarurilor tale.
Gust: Umami si textura cremoasa, corpolenta
Ingrediente: boabe de SOIA* 35%, apa, orez integral* 25%, sare de mare, Aspergillus oryzae, bacterii lactice.
*din agricultura ecologica
Alergeni: Vezi ingrediente cu majuscule.
Valori nutritionale/100g:
Energie: 653 kJ/156 Kcal
Grasimi: 8g din care saturate 1.7g
Carbohidrati: 8.4g din care zaharuri 1g
Fibre: 3.3g
Proteine: 11g
Saruri: 12.8g
A se pastra in loc uscat, ferit de razele soarelui, la temperatura camerei intre 18 si 22 grade.
Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maxim 1 luna.
Produs certificat ecologic.
Agricultura non-UE
Fabricat in Japonia
250g
Recenzii
Ștergeți filtreleNu există recenzii până acum.