Mix din grau spelta si drojdii pentru paine, bio, 35g, Nat-ali

SKU: 3176800001213

13,43 lei

Plata si livrarea

Produsele se livreaza cu Fan Courier, Sameday, DPD, GLS sau Urgent Cargus in termen de 24-48 de ore lucratoare de la confirmarea comenzii. 

NU livram cu Posta Romana.

Plata se face in momentul in care primiti coletul (ramburs) sau online cu cardul prin iPay BT de la Banca Transilvania.

Costurile transportului sunt:

  • 19 Lei pentru comenzi de pana in 300.00 Lei, in toata Romania. Peste acest prag, livrarea va fi gratuita.

Nu ezitati sa ne contactati daca aveti nelamuriri.

Livrarea coletelor in strainatate (UE) se face cu DPD, costul variind de la tara la tara. Va rugam sa ne contactati pentru a va putea oferi o cotatie exacta a costului livrarii daca sunteti dintr-o tara UE si doriti sa cumparati produse de la noi.

Retur in 14 zile

Consumatorul are dreptul sa notifice comerciantul telefonic sau pe email ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Cheltuielile de transport, doar prin curierat fara posta, ocazionate de returnarea produselor cad in sarcina clientului, exceptie facand returnarea pe motiv de conformitate (produs defect, ambalaj spart, etc).

Contravaloarea produselor returnate se va face in termen de maxim 31 de zile de la primirea produselor in depozitul nostru si inspectarea acestora.

Modalitatea de plata este prin transfer bancar in contul bancar al clientului.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Detalii despre produs

Mix din grau spelta si drojdii pentru paine, bio, 35g, Nat-ali

Mix-ul de paine din spelta este un amestec de aluat devitalizat si drojdie. Va permite sa faceti paine si aluat de pizza cu 1 kg de faina.

Acest preparat este potrivit pentru mana sau masina de paine.

Ingrediente: Aluat de SPELTA devitalizat deshidratat*, drojdii*.
*din agricultura ecologica

Mod de preparare: 

Ingrediente de adaugat pentru aluatul de paine: 1 kg faina, 700 ml apa si 3 lingurite sare.

Instructiuni de pregatire manuala: Se amesteca continutul plicului cu 1 kg de faina. Se adauga 700 ml apa la 40°C si 3 lingurite de sare. Se framanta mult timp cu mana sau 2 minute cu mixer. Se lasa sa se odihneasca 1 ora. Pregatiti bucatile de aluat si lasati-le sa se odihneasca 15 minute, acoperindu-le. Se modeleaza bucatile de aluat si se lasa la crescut 4 ore. Gatiti timp de 25 pana la 50 de minute, in functie de marime, la cuptor la aproximativ 240°C.

Instructiuni de pregatire cu electrocasnice: Consultati instructiunile producatorului.

Alergeni: Vezi ingredientele cu majuscule.

Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei intr-un loc uscat. Dupa deschidere, pastrati punga inchisa ermetic intr-un loc racoros timp de maxim doua saptamani.

Produs certificat ecologic.

Gramaj: 35g

Produs in Franta

Informatii Suplimentare:

Brand

Nat-ali

Recenzii

0 reviews
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mix din grau spelta si drojdii pentru paine, bio, 35g, Nat-ali”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *