Mix de fainuri fara gluten pentru paine, pizza, deserturi, cu drojdie, bio, 250g Pasta Natura

SKU: 8050534147254

14,31 lei

Plata si livrarea

Produsele se livreaza cu Fan Courier, Sameday, DPD, GLS sau Urgent Cargus in termen de 24-48 de ore lucratoare de la confirmarea comenzii. 

NU livram cu Posta Romana.

Plata se face in momentul in care primiti coletul (ramburs) sau online cu cardul prin iPay BT de la Banca Transilvania.

Costurile transportului sunt:

  • 19 Lei pentru comenzi de pana in 300.00 Lei, in toata Romania. Peste acest prag, livrarea va fi gratuita.

Nu ezitati sa ne contactati daca aveti nelamuriri.

Livrarea coletelor in strainatate (UE) se face cu DPD, costul variind de la tara la tara. Va rugam sa ne contactati pentru a va putea oferi o cotatie exacta a costului livrarii daca sunteti dintr-o tara UE si doriti sa cumparati produse de la noi.

Retur in 14 zile

Consumatorul are dreptul sa notifice comerciantul telefonic sau pe email ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Cheltuielile de transport, doar prin curierat fara posta, ocazionate de returnarea produselor cad in sarcina clientului, exceptie facand returnarea pe motiv de conformitate (produs defect, ambalaj spart, etc).

Contravaloarea produselor returnate se va face in termen de maxim 31 de zile de la primirea produselor in depozitul nostru si inspectarea acestora.

Modalitatea de plata este prin transfer bancar in contul bancar al clientului.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Detalii despre produs

Mix de fainuri fara gluten pentru paine, pizza, deserturi, cu drojdie, bio, 250g Pasta Natura

-fara gluten, vegan, bio, cu drojdie adaugata pentru un aluat pufos-

Mix din fainuri fara gluten, cu agent de crestere inclus (drojdie uscata), ideal pentru a prepara paine, pizza si deserturi.

Ingrediente: amidon din GRAU fara gluten*, faina de orez alb*, faina de orez brun*, amidon de orez*, fibre de mere*, drojdie*
*din agricultura ecologica

Mod de preparare pentru 250g faina: 
Aluat sarat (paine sau pizza): sare 10g, Zahar 10g, apa calduta 750 – 800ml. Se toarna amestecul intr-un bol. Framantati timp de 5 minute. Acoperiti vasul cu folie alimentara si lasati aluatul sa creasca aproximativ 2 ore sau pana cand isi dubleaza volumul. Se toarna amestecul in tava tapetata cu hartie de copt si se distribuie unifrom cu ajutorul mainilor usor unse. Asezonati dupa gust si puneti la cuptor preincalzit la 220°C. Coaceti pentru 30 – 35 de minute.
Aluat dulce (prajituri sau briose): Zahar pudra 500g, Ulei de floarea soarelui 200ml, Apa calduta 750 – 800ml. Se toarna amestecul intr-un bol. Framantati timp de 5 minute. Acoperiti vasul cu folie alimentara si lasati aluatul sa creasca aproximativ 2 ore sau pana cand isi dubleaza volumul. Se toarna amestecul in tava tapetata cu hartie de copt si se distribuie unifrom cu ajutorul mainilor usor unse. Asezonati dupa gust si puneti la cuptor preincalzit la 220°C. Coaceti pentru 30 – 35 de minute. Verificati gatirea cu o scobitoare in mijlocul preparatului, scoateti de la cuptor cand e copt.

Valori nutritionale/100g:
Energie: 1503 kj / 354 kcal
Grasimi: 1.4g din care saturate 0.4g
Carbohidrati: 79.4g din care zaharuri 0.6g
Fibre: 3.1g
Proteine: 4.4g
Saruri: 0.1g

Fabricat in Italia

Produs certificat ecologic

250g

Informatii Suplimentare:

Brand

Pasta Natura

Recenzii

0 reviews
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mix de fainuri fara gluten pentru paine, pizza, deserturi, cu drojdie, bio, 250g Pasta Natura”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *