Ferment probiotic pentru chefir LACTO PRO bio 15g My.Yo
-3 plicuri a 5 grame, suficient pentru pana la 15 litri de chefir-
Foarte activ si plin de viata.
Tipuri de lapte la care se poate folosi acest ferment bio: laptele de vaca (lapte pasteurizat, UHT, lapte direct fiert, lapte fara lactoza) si lapte de soia.
Imbogatit cu un numar mare de lactobacterii vii.
Sarac in calorii, grasimi si colesterol.
Fara aditivi artificiali sau de origine animala.
Bautura de chefir 100% preparata natural.
Chefirul poate fi pastrat la frigider pana la 10 zile.
Ingrediente: maltodextrina* (95%), tulpini de specii Lactococcus lactis, Leuconostoc, Streptococcus Thermophilus, Kluyveromyces marxianus si probiotic LA-5®
Timp de maturare: 24 de ore la aproximativ 22-28 ° C
Mod de preparare: adaugati 1 pliculet la 1 litru de lapte si lasati la maturat cel putin 24 de ore la o temperatura de 22-28 grade Celsius. Puteti re-utiliza de inca 4 ori chefirul. In primele 3 zile, din chefirul facut, puteti lua 150ml si pune intr-un litru de lapte, reluati procesul.
Informatii nutritionale / per 100g produs uscat:
Energie 1615kJ/386kcal
Grasime 0g din care acizi grasi saturati 0g
Fabricat in Germania
Produs certificat bio
Recenzii
Ștergeți filtreleNu există recenzii până acum.