Ferment pentru branza dulce (Cottage Cheese), bio, 2x 6g, Nat-ali

SKU: 3176800001633

23,82 lei

Plata si livrarea

Produsele se livreaza cu Fan Courier, Sameday, DPD, GLS sau Urgent Cargus in termen de 24-48 de ore lucratoare de la confirmarea comenzii. 

NU livram cu Posta Romana.

Plata se face in momentul in care primiti coletul (ramburs) sau online cu cardul prin iPay BT de la Banca Transilvania.

Costurile transportului sunt:

  • 19 Lei pentru comenzi de pana in 300.00 Lei, in toata Romania. Peste acest prag, livrarea va fi gratuita.

Nu ezitati sa ne contactati daca aveti nelamuriri.

Livrarea coletelor in strainatate (UE) se face cu DPD, costul variind de la tara la tara. Va rugam sa ne contactati pentru a va putea oferi o cotatie exacta a costului livrarii daca sunteti dintr-o tara UE si doriti sa cumparati produse de la noi.

Retur in 14 zile

Consumatorul are dreptul sa notifice comerciantul telefonic sau pe email ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Cheltuielile de transport, doar prin curierat fara posta, ocazionate de returnarea produselor cad in sarcina clientului, exceptie facand returnarea pe motiv de conformitate (produs defect, ambalaj spart, etc).

Contravaloarea produselor returnate se va face in termen de maxim 31 de zile de la primirea produselor in depozitul nostru si inspectarea acestora.

Modalitatea de plata este prin transfer bancar in contul bancar al clientului.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

Detalii despre produs

Ferment pentru branza dulce (Cottage Cheese), bio, 2x 6g, Nat-ali

Faisselle sau Cottage Chesse este o branza proaspata dulce, una dintre cele mai vechi facute de om. Aceasta branza proaspata este facuta cu lapte de vaca, oaie sau capra. Poate fi consumata ca desert insotit de miere sau zahar, ierburi aromate sau inclusa intr-un fel de mancare savuroasa.

Plicul cu doza dubla va permite sa faceti 1L de branza proaspata.

Ingrediente: LAPTE praf*, cheag animal liofilizat, fermenti lactici.
*din agricultura ecologica

Mod de preparare: 
Ingrediente de adaugat:  0.5L lapte animal (pentru o doza din plic)
Preparare: 2 minute
Fermentare: 24 de ore la temperatura camerei (23°C) 

Instructiuni de utilizare: Folositi ustensile perfect curate. Se dizolva fermentul in 2 linguri de lapte apoi se toarna treptat in restul de lapte. Se toarna in recipientele dorite (ca forma si gramaj). Se lasa la fermentat 24 de ore la temperatura camerei (23°C). Imediat ce s-a solidificat, puneti recipientele in pozitie de scurgere si puneti la frigider. Pentru o branza proaspata uscata, lasati-o sa se scurga mai mult timp in frigider, indepartand in mod regulat zerul.

Valori nutritionale per 100g:
Energie: 214 kj / 51 kcal
Grasimi: 1.5g din care saturate 1.0g
Carbohidrati: 5.4g din care zaharuri 5.2g
Proteine: 3.7g
Saruri: 0.11g

Alergeni: Vezi ingredientele cu majuscule.

Conditii de pastrare: A se pastra de preferinta sub +18°C pentru o mai buna eficienta a fermentului.

Produs certificat ecologic.

Gramaj: 2x 6g

Produs in Franta

Informatii Suplimentare:

Brand

Nat-ali

Recenzii

0 reviews
0
0
0
0
0

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ferment pentru branza dulce (Cottage Cheese), bio, 2x 6g, Nat-ali”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *