Drojdie de panificatie uscata, bio, 54g, Nat-ali
Drojdia de panificatie uscata NATALI poate fi folosita pentru toate tipurile de aluat pentru care puteti folosi si drojdie proaspata.
Ideal pentru a face paine, baghete, aluat de pizza, briose si alte produse de patiserie.
54g (continutul unui plic) = 6 paini de 500g
Ingrediente: Drojdie instant de panificatie uscata* (saccharomyces cerevisiae).
*din agricultura ecologica
Mod de preparare:
Se rehidrateaza cu apa calduta sau lapte (max 35°C) in urmatoarele proportii: o parte drojdie la 5 parti apa sau lapte.
Dispersati drojdia uscata in apa calduta (sau lapte), amestecand usor pentru a permite drojdia sa se dizolve corect.
Doza recomandata: 9 g pentru 500 g de faina.
Conditii de pastrare: Pastrati pulberea la temperatura camerei intr-un loc uscat. Dupa deschidere se pastreaza la frigider maxim 1 luna, intr-un borcan sau in ambalajul original, bine inchis.
Produs certificat ecologic.
Garantat fara OMG si fara tratament de ionizare in conformitate cu reglementarile CE 834/2007 si 889/2008 referitoare la productia si etichetarea produselor ecologice.Garantat fara OMG si fara tratament de ionizare in conformitate cu reglementarile CE 834/2007 si 889/2008 referitoare la productia si etichetarea produselor ecologice.
Gramaj: 54g
Produs in Franta
Recenzii
Ștergeți filtreleNu există recenzii până acum.